Van Australie naar Azie

In de camper.

Opweg naar dorrigo, National rain forest. Erg leuk vooral de muziek op de achtergrond! Ik vond de rit erg eng omdat het weg was die hoog de bergen in ging. Je ziet het aan hoe ik mijn handen aan het stuur heb

Reacties

Reacties

Lidy en Jan

Hoi lieverd,Het is een wat bewolkte zondagmiddag vandaag,na onze fietstocht maar weer eens voor je webblog!!! Deze video al vaker bekeken...maar hij blijft heel stoerrrr.
Het lijkt heel ontspannend....maar ik weet van je dat het ook wel heel spannend was!!!Klimmen,afdalen en die rotswand kwam ook ineens wel erg dichbij.Een klein Engelbewaardertje zat ook wel op je schouder!!!Maar die ervaringen pakken ze je nooit meer af.Erg leuk dat je het gefilmd hebt.Vanavond dus over ruim 1 uur,begint de WK wedstrijd...Duitsland/Australiê gaan jullie kijken vannacht.Morgen heb je nog een vrijedag,vertelde je vrijdag op skype.
Nou lieve schat....take good care !!!! love you.

Herman & Bea

Hoi Kim,

we lazen net mama's laatste reactie en hebben ook nog maar eens naar de film gekeken. Super van je dat je zo'n trip aandurft en dan links hè, heel stoer.
Herman kijkt momenteel naar Duitsland- Australië. Duitsland staat voor "natuurlijk" . Leven ze in Australië mee met het kampioenschap? Zijn de starten daar ook gekleurd, zoals hier bij ons veel oranje? Wij vinden vooral de beelden van Zuid Afrika mooi, we zijn er in december geweest en herkennen veel van de plekken die ze gefilmd hebben, dat is heel bijzonder.
Hoe gaat het je af met de kids waar je op past, haal je ze van school of worden ze thuisgebracht, maak je eten voor ze of wat doe je met ze als ze thuis zijn?
We zijn benieuwd.
We kijken regelmatig op je site, maar wilden nu weer even reageren. Heb je nog meer leuke mensen ontmoet? Nou we horen het vast wel een keer van je.
Heel veel groetjes van ons. Doeiiii

kim

Hey hallo there! leuk weer reacties! ik heb deze weken geen tijd gehad om nieuwe verhalen en foto's toe te voegen maar ze komen zeker snel weer!
Hier zijn de straten niet versierd zoals in NL maar er is wel een groot terrijn bij Darling Harbor met grote schermen en activiteiten. Gister was het over vol met australische fans er waren duizenden mensen erg leuk om bij te zijn.
Met werk gaat alles prima maar druk ik breng de kids naar school en haal ze op en breng ze naar clubjes of vriendjes, ik hoef niet voor ze te koken soms wat voorbereidend werk. gelukkig maar want ik ben geen kookster:)
Hier wordt het steeds kouder dat is minder ook terwijl ik weet dat het NL steeds lekkerder wordt. Hier overdag is het heerlijk zo'n 20 graden maar s'avonds is het erg koud! Binnenkort ga ik verhuizen naar een ander huis maar daar vertel ik meer over in mijn nieuwe verhaal.
Dikke kus

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!